Барање за превземање на пратка


* Име и презиме


* Email


* Телефон


* Адреса на превземање


* Број на пакети


* Тежина (кг)


* Забелешка


Барањето е успешно пратено, ќе ве контактираме во најкус временски рок. Благодариме!
Грешка при испраќање на барањето, обидете се повторно!


Покриеност

Тим од 70 вработени Ви нудат беспрекорна, квалитетна и навремена достава на Вашите пратки низ целата територија на Република Македонија.

ШТО НУДИМЕ

Брза и сигурна достава, складирање и Логистика на пратки (преземените пратки се складираат на однапред подготвени локации поделени по реони за достава, за кои преку автоматизацијата на нашиот систем во секое време е овозможен преглед на локацијата и статусот на пратката).

КОИ СМЕ НИЕ

ТПЛ Тотал Пост Логистик е лиценцирана компанија за вршење на поштенски услуги на територијата на Р.Македонија од страна на Агенција за пошти. Основана е во 2015 година, со цел да понуди брзи и ефикасни решенија за Вас и Вашата фирма на поштенски, транспортни и логистички услуги.

Најевтини цени во регионот

ТПЛ Тотал Пост Логистик е лиценцирана компанија за вршење на поштенски услуги на територијата на Р.Македонија од страна на Агенција за пошти. Основана е со цел да понуди брзи и ефикасни решенија за Вас и Вашата фирма на поштенски, транспортни и логистички услуги. Со својата услуга Тотал Пост Логистик, гради сигурност и доверба поврзани со квалитет , брзина, технологија, иновација и најевтини цени.

Конкурентни цени во регионот

Секоја операција е брза

Контакт со експерти

Спремни за секое барање

Навремена достава

Придружи се во нашиот тим!


Ние сме вредни работници кои ги следиме последните трендови


(+389) 78 26 60 02

(+389) 78 20 78 78

(+389) 78 39 62 62

Нашите оператори се спремни да одговорат на секое Ваше барање.

1

Контакт

Ефикасна и брза комуникација со нашите ценети клиенти.
2

Подигање

Сигурно и навремено превземање на пратки.
3

Достава

Точноста на куририте за навремена достава.

Контактирајте неВашата порака беше успешно испратена!
Error, please retry. Your message has not been sent.

Контакт информации

Брза и ефикасна комуникација со нашите ценети клиенти, нашите оператори се спремни за секое ваше барање.

Работно време

Понеделник до Петок: 9AM TO 5PM

EMAIL

totalpost_logistic@yahoo.com

Адреса

Ул.1 број 68 Визбегово / 1000 Скопје, Македонија

Контакт центар

(+389) 78 26 60 02
(+389) 78 20 78 78
(+389) 78 39 62 62
[sb type='chat']