Вработи се

Погледнете ги моментално отворените позиции во Тотал Пост Логистик.

Отворени позиции


Податоци за достава на биографија


  • Ул.1 број 68 Визбегово, 1000 Скопје, Македонија
  • +389 78 299 979
  • hr.administration@tpl.mk
  • Понеделник до Петок: 9AM до 5PM


Име


Презиме


Град


Адреса


Поштенски код


Телефон


Email


Накратко за вас


Податоците се успешно испратени, тимот за Вработување ќе ве контактира во најкус можен период.
Грешка, ве молиме обидете се повторно!