Вашата биографија можете да ја испратите на:
АдресаУл. Борис Трајковски 214 А 1000 Скопје, Македонија
Е-маил:hr.administration@tpl.mk
Телефон+389 71 227 032
Работно времеПонеделник до Петок: 9AM TO 5PM

Контактирајте неИме и презиме


Email


Име на пораката


Порака


Успешно испратена порака!
Error, please retry. Your message has not been sent.