Ние сме

лиценцирана компанија за вршење на поштенски услуги на територијата на Р.Македонија од страна на Агенција за пошти

ТПЛ Лидери
во регионот

Постоиме од 2015 година, со цел да понуди брзи и ефикасни решенија за Вас и Вашата фирма на поштенски, транспортни и логистички услуги. Со својата флексибилност и логистички капацитет ТПЛ ви нуди најдобри и најбезбедни решенија за достава на секаков вид на пратки од писма до големи пакети. Со својата услуга Тотал Пост Логистик, гради сигурност и доверба поврзани со квалитет , брзина, технологија, иновација и најефтини цени.


Владимир Пандев

CEO of the company

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Раст на компанијата


0 %

Годишен раст на компанијата

Клиенти


0

Број на клиенти на кои имаме помогнато.

Пратки


0

Вкупно доставено пратки

Вработени


0

Вкупно од 2015 година