ТПЛ Логистик

Контактирајте не, нашите вработени Ви стојат на располагање.

Контакти


  • Ул. Борис Трајковски 214 А
  • 1000 Скопје, Македонија
  • info@tpl.mk
  • (+389) 78 26 60 02
  • (+389) 78 20 78 78
  • (+389) 78 39 62 62
Контакт Центар:
АдресаУл. Борис Трајковски 214 А 1000 Скопје, Македонија
Е-маил:totalpost_logistic@yahoo.com
Телефон 1(+389) 78 26 60 02
Телефон 2(+389) 78 20 78 78
Телефон 3(+389) 78 39 62 62
Работно времеПонеделник до Петок: 9AM TO 5PM

Контактирајте неИме и презиме


Email


Име на пораката


Порака


Успешно испратена порака!
Error, please retry. Your message has not been sent.